Bjuv Dental | Professionell tandvård

Professionell tandvård & fast pris

Information

Akut tandvård


Är du patient hos oss får du tid omgående vid akuta besvär. Övriga patienter försöker vi hjälpa i mån av tid. Ring 042-825 10. Vi vill ha en kort beskrivning av dina besvär. Vi gör nu en bedömning i samråd med dig om hur snabbt du behöver en tid hos oss. 


Vid akuta besvär utanför ordinarie telefontid på vardagar kontakta 1177,

GDPR


PERSONUPPGIFTSHANTERING


Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett säkert och bra sätt.
Bland de uppgifter vi samlar in ingår namn och telefonnummer och ibland e-post för att kunna nå dig för att exempelvis ge dig information inför ditt besök hos oss. Användningen av personuppgifter är avgörande för att tillhandahålla en högkvalitativ vård och vi samlar bara in den information som är nödvändig.


Den information vi hanterar är oftast reglerad av Patientdatalagen eller annan lagstiftning som Dataskyddförordningen, även kallad GDPR.
Vi vidtar också olika tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att informationen bara kan användas som avsett och av personer med korrekt behörighet.


Du kan känna dig trygg att vår personal värnar om din integritet i sitt dagliga arbete.
Läs gärna mer om hur vi hanterar personuppgifter på www.praktikertjanst.se/personuppgifter

Tandvårdsstöd


Sedan 2008 har vi ett tandvårdsstöd i Sverige som ger 50% erstättning för kostnader över 3000 kronor upp till 15000 kronor.


Kostnader över 15000 ersätts med 85%. All tandvård är inte ersättningsberättigad. Som tumregel kan man säga att tandvård som man behöver för att fungera normalt omfattas medan exempelvis estetisk tandvård inte gör det.  Fråga oss gärna.

Måndag - Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Kvällar

08:00 - 17:00

08:00 - 13:00

09:00 - 14:00

Stängt

Efter överenskomme

@ 2020 Bjuv Dental